Стопкадри бТВМъжът на световната ни шампионка по шахмат Антоанета Стефанова

...
Стопкадри бТВМъжът на световната ни шампионка по шахмат Антоанета Стефанова
Коментари Харесай

Мъжът на Антоанета Стефанова направи смразяващо признание в „Стани богат“

Стопкадри бТВ

Мъжът на международната ни шампионка по шахмат Антоанета Стефанова – Иван Маринов, игра ослепително в „ Стани богат “, а в хода на телевизионната игра направи смразяващо самопризнание.



За 1000 лв. той бе запитан: „ Кое е име на български държател от рода Угаин “? - Телец, Бик, Рак, Вол, и участникът вярно заложи на първата алтернатива.

Последва седмия въпрос: „ Коя от премиите се присъжда за принос към театралното изкуство на Бродуей “?, с благоприятни условия Тони, Еми, Златна мечка, Златен глобус.



Тук гросмайсторът си напомни, че Еми и глобуса са призове за сериали, и откакто изключи мечката позна, че правилният отговор е Тони.

Въпросът за 2000 лв. бе: „ Столицата на коя африканска страна е Яунде? “ - Нигерия, ЮАР, Камерун, Етиопия.



Иван беше на 80 % сигурен, че става въпрос за Камерун, само че за всеки случай изиска „ 50:50 “ и откакто компютърът остави Камерун и ЮАР, удостовери своето съмнение и продължи напред.

Чепаринов заключи сумата от 3000 лв., а Ники Кънчев го попита: „ Кое животно не носи дребните си в торба, откакто ги роди? “ - Кенгуру, Коала, Тасманийски демон, Чинчила.



Преди да каже, че знае коя алтернатива да фиксира, Чепаринов се върна обратно във времето, когато братът на неговия някогашен ученик и международен първенец Веско Топалов е гледал Чинчила.

„ Това е сходно на заек, Чинчо се споделяше “, спомни си по бТВ Иван.  



Въпросът за 5000 лв. беше: „ Къде през 2007 година е осъществен най-големият грабеж на банка, намиращ място в Книгата на върховете Гинес “? - Англия, Ирак, Аржентина, Мексико.

След като Иван Чепаринов стартира да разсъждава, той сподели нещо доста забавно, което впечатли Ники Кънчев: „ В шаха, както и в „ Стани богат “ е значимо да не се страхуваш от неверни решения, защото те са неизбежни, само че оказват помощ отсега нататък “.

След това шахматният експерт разкри, че в Аржентина е бил обран два пъти с револвер, само че му взели малко пари, откакто е бил предизвестен да не носи доста в себе си.



Той се обади за помощ на жена си Антоанета Стефанова, която се включи по телефона от Валенсия, само че не съумя да му помогне.



Тогава Иван извика от публиката шахматиста Николай, само че и той не бе безапелационен, след което Чепаринов взе нещата в свои ръце и фиксира Англия.



Верният отговор обаче се оказа Ирак и по този начин играчът завоюва 3000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР