Стопкадри бТВЛегендите на българската музика Михаил Белчев и Благовест Аргиров

...
Стопкадри бТВЛегендите на българската музика Михаил Белчев и Благовест Аргиров
Коментари Харесай

Михаил Белчев засенчи политиците с тези думи

Стопкадри бТВ

Легендите на българската музика Михаил Белчев и Благовест Аргиров гостуваха на Цветанка Ризова.

Логично Белчев приказва повече и сподели неща, които всеки българин би трябвало да чуе, и с които сложи на място политиците.

Любимите песни са тези, които ни съпътстват цялостен живот, които са ни давали опция духовно да пораснем. Затова сме се събрали и по тази причина сме толкоз доста, сподели той в „ Лице в лице “ по бТВ.



Точно с тези думи и тия над 50 години близо, аз не съм ги предал. Аз не съм по взаимни отстъпки, а този, който с усета, с манталитета си, с желанието да не бъде звезда, а да бъде човек, който измисля или пее с поезията на  песента по този начин. За мен е значима духовността, добави той.



Хорат знаят, че няма да напиша някаква дивотия и няма да ги занимавам с нещата, които не харесват. Онзи ден, когато Веселин Маринов пя „ За теб Българийо “, всички бяха на крайници. Нямаше ги тези спорове в Народното събрание, тези сглобки. Тук се пееше за България, горда, читава. Ние имаме вяра в утрешния ден. България не е на политиците, а е на духовността, тя е наша. Ние раждаме нашите истини, дребното наслади и най-хубавите неща, сподели още Михаил Белчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР