Стопкадри бТВКирил Петков призна, че има възражения срещу някои министри.Той

...
Стопкадри бТВКирил Петков призна, че има възражения срещу някои министри.Той
Коментари Харесай

Кирил Петков: Свърши това двама човека да управляват държавата

Стопкадри бТВ

Кирил Петков призна, че има възражения против някои министри.

Той обаче не пожела да отговори на въпроса на Цветанка Ризова от коя партия са, като сподели, че първо ще изчака разбора на акад. Николай Денков и Мария Габриел, и по-късно ще изрази мнението си.

Преди това Ризова удари на камък и в опитите си да сътвори напрежение сред Кирил Петков и Бойко Борисов.

Водещата на „ Лице в лице “ първо попита водача на „ Продължаваме промяната “ по какъв начин ще разяснява репликата на Борисов: „ Васил Терзиев и кликата към него “, явно напомняйки, че и Петков е в обкръжението на софиийския градоначалник.

Бившият министър председател обаче резервира наличие на духа и се държа като посланик.

Аз доста одобрявам Васил Терзиев и считам, че ще е сполучлив кмет на София. Безобразие е, че към този момент два месеца не може да се избере ръководител на столичния Общински съвет, стартира по бТВ Петков.

Мисля, че и Борисов се е съгласявал с мен, че макар че София е най-важния град, той като политически водач и аз като политически, нямаме право да им се месим и аз не желая да договарям за София, добави той.

Аз съм горделив, че сме излъчили един самостоятелен кмет и едни общински съветници, които би трябвало сами да се преборят за болшинство, което да работи напред. Свърши това двама индивида - трима индивида да ръководят цялата страна, сподели още Кирил Петков.

Ризова обаче продължи да търси найсточиво отговора, който ще й хареса.

Очевидно Борисов има доста отрицателно отношение към него (бел.ред Васил Терзиев), щом назовава екипа му клика, зададе нов въпрос Цветанка.

Ами аз се надявам в действителност, че даже да си останат групите в съпротива една против друга в София, ще имат по този начин давновидността да изберат най-малко ръководител на СОС, тъй като тука не се нападна Васко, тука се нападна София, отвърна Петков.

Така че е време тези хора да вземат вярно решение. Аз имам вяра, че по националните политики договарянията ни с господин Борисов си остават на национално равнище, а в София, в Общинския съвет, би трябвало да си вземат решението сами, завърши тематиката Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР