Стопкадър Нова ТвПроф. Александър Маринов обяви цирка между ГЕРБ и

...
Стопкадър Нова ТвПроф. Александър Маринов обяви цирка между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Нов играч може да засмуче наказателния вот на изборите

Стопкадър Нова Тв

Проф. Александър Маринов разгласи цирка сред ГЕРБ и Политическа партия.-ДБ като зрелище, чиято цел е кой да излезе по-виновен и сподели, че на практика предварителните парламентарни избори са неизбежни.

Той позволи, че в случай че на тях се появи нов политически индивид, може да обере възможен углавен избор.

Като социолог проф. Маринов се разграничи от прогнозите на социолозите, че картината в Народното събрание няма да се промени след избори.

Аз персонално считам, че настоящия парламент няма да се възпроизведе в идващия, и имената и разпределението сигурно няма да имат същите благоприятни условия за сглобяване или за образуване на ръководещо болшинство, съобщи той в „ Твоят ден “.

Казвам това, в случай че не се появи до юни или до юли нов състезател. Ако се появи, тогава става към този момент непредсказуемо, добави професорът.



Въпросът обаче е каква ще е изборната интензивност, какъв брой хора ще вземат участие в изборите, кои хора ще вземат участие и по какъв начин ще реагират тези, които до момента бяха отвратени и отчуждени, изобщо не е ясно това нещо, сподели още Маринов.

Ако се появи нов политически състезател, той може да засмуче един нов наказатален избор на гласоподавателите, допусна проф. Александър Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР