Стопкадър Нова ТвНяма официална информация за това дали е задържан

...
Стопкадър Нова ТвНяма официална информация за това дали е задържан
Коментари Харесай

Издирват осмия мароканец след гонката в Бургас

Стопкадър Нова Тв

Няма публична информация за това дали е арестуван осмия мъж от колата, която се намира пред Първо районно ръководство на полицията в Бургас.

Почти през цялата нощ тука в Районното ръководство продължаваха разпитите на арестуваните мароканци, в това число и на лидера, който нощес безусловно пред камерите на всички малките екрани даде позитивна проба за опиати, а неговата проба за алкохол беше негативна.

Оказа се, че този автомобил е нает от компания Рента кар в региона на село Дебелт или по-скоро след село Дебелт. Мобилен патрул на жандармерията вижда в него да се качват няколко мъже, подава звуков и светлинен сигнал, на който лидерът, който е 44-годишниятт сириец с британски документи за идентичност, не се подчинява и стартира гонката като. Важно е да кажем, че от Дебело до Бургас дистанцията е някъде към 15 км. През това време в гонката се включват и екипи на полицейските ръководства в града. Джипът навлиза в Бургас с гневна скорост и не след дълго се блъска челно в лек автомобил. По време на гонката е откраднат и мобилен телефон на служител на реда, сподели репортерът на Нова Тв Цеца Алексова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР