Стопкадър Нова ТвМилен Керемедчиев изрази мнение за датата на провеждане

...
Стопкадър Нова ТвМилен Керемедчиев изрази мнение за датата на провеждане
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: ДПС ще поднесе изненадата на изборите, ако стане втора политическа сила

Стопкадър Нова Тв

Милен Керемедчиев изрази мнение за датата на осъществяване на предварителните избори и предвижда какво ще се случи на вота.

Дали изборите ще са на втори или 26-и април, единствената разлика е, в кръга на шегата, че в случай че на втори примерно са изборите, на първи април ще бъде за размисъл, тъй че в деня на шегата ще си помислим за кого да гласуваме. Затварям скобата на на шегата, само че виждам, че и поради климатичните промени надали ще има такава огромна разлика, дали да бъдат на втори или 26-и април, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Керемдчиев.

Основният проблем е, че ние свикнахме да чакаме месията, който да пристигна и да избавя за следващ път България. Започнахме с Иван Костов, минахме през Царя, по-късно беше Бойко Борисов, след това видяхме Кирил и Асен, все някой трябваше да изплува. Забравих Слави Трифонов, несъмнено, оправдавам се, все някой трябваше да мине през това да поведе по този начин да кажем опозицията към статуквото. На тези избори също не се обрисува да има подобен. Излизат същите играчи, плюс някои други, излезлзи от нафталина, като Национална движение „Симеон Втори" и някаква левица, която беше събрана от президента Първанов и други ляво настроени, по-скоро комунисти, в сравнение с социалисти, добави Керемдчиев.

Така че неналичието на ослепителен контраст на това, което сега имаме, ще докара до ниска изборна интензивност и на същото, което имаме. Тоест надали ще има разлика, може би примерно Стефан Янев я влезе, я не влезе, само че в последна сметка ще имаме почти едно и също. Зависи какъв брой Движение за права и свободи ще дръпне сама на себе си спирачка, с цел да не вземе да стане втора политическа мощ, без да желае. Горе-долу от това ще се лишим, от всевъзможни някакви невероятни изненади на тези идни избори, съобщи още Милен Керемедчиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР