Стопкадър Нова ТвКато лъжа определи Михаил Въжаров твърденията на адвоката

...
Стопкадър Нова ТвКато лъжа определи Михаил Въжаров твърденията на адвоката
Коментари Харесай

Бащата на убития Кирил Въжаров: Адвокатът на убиеца лъже

Стопкадър Нова Тв

Като неистина дефинира Михаил Въжаров изказванията на юриста на Илиян Тодоров – Хари Хараламбиев, че никой не е видял Тодоров да държи нож във вечерта на убийството на сина му Кирил Въжаров пред дискотека „ Соло “ през 2009 година.

Тодоров бе наказан на пожизнен затвор, само че се укриваше 14 години и откакто преди дни бе арестуван в Узбекистан, ще бъде екстрадиран в България.

„ Думите на юриста са манипулативна неистина и ще ви го потвърдя с обстоятелства. В първите часове, когато са хванати всичките другари на Тодоров, те се извикани на разпит в дознанието. В следствието дознателите ги разпитват и въз основата на тези техни показания, двамата естонски очевидци, които са участвали в компанията, на втория ден са разпитани пред арбитър, с цел да мога да изоставен рамките на България. Там естонската гражданка Сиред Пулк напълно ясно и изрично съобщи, че е видяла килърът Илиян Тодоров по време на свадата да държи в ръката си отворен нож. Повтарям, не да държи нож, а отворен нож. Впоследствие има запис по скайп, след който по-късно те са провели преди да бъдат хванати и в действителност естонските жители, хванатите, сами са се предали в полицията. Там има репликата на Сиред Пулк към Тодоров и това го има като документи в цялото дело: Ти употребява ли го “, сподели за Нова Тв Михаил Въжаров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР