Стопкадър Нова ТвЖурналистът Силвия Великова направи коментар на изявлението на

...
Стопкадър Нова ТвЖурналистът Силвия Великова направи коментар на изявлението на
Коментари Харесай

Журналист: Днес видях Радев от 2020-а, онзи Радев с юмрука

Стопкадър Нова Тв

Журналистът Силвия Великова направи коментар на изказването на президента от тази заран, в което той упрекна ГЕРБ, че закриля Иван Гешев и на процедура е попречил за неговото предварително освобождение от поста.



„ Приятно съм сюрпризирана от президента, защото видях Румен Радев от началото на 2020 година. Когато Гешев излезе със СРС-та против него, че той взе участие в някакви закононарушения, след това когато излезе с юмрука. Такава ярка съпротива на ГЕРБ той не беше през последната година и половина, в този момент дали той усеща, че може би ще излезе държавно управление, от това дали се тормози, че някой ще му вземе тематиката за основния прокурор, аз не мога да предвиждам. Но се впечатлих от думата катарзис и се върнах към 2013 година, когато  беше използвана във връзка с Делян Пеевски, стана ми забавно “, сподели по Нова нюз Великова.

„ Факт е, че през вчерашния ден Мария Габриел пое ангажимент за нещо, което не зависи от нея, нито от правосъдния министър, в случай че се върнем обратно във времето. Защо Борисов предложи Габриел за министър председател? Защото е интелигентна, красива и млада... Не знам обаче за какво би трябвало да бъде обиждан европейски служител. Иначе очевидно ГЕРБ не могат да предложат друга фигура, която да не отблъсква всички “, добави Силвия Великова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР