Стопкадър: Нова ТвЧуваме се с майката на другото разменено бебе,

...
Стопкадър: Нова ТвЧуваме се с майката на другото разменено бебе,
Коментари Харесай

Майката на едното разменено бебе с първи думи след като го видя

Стопкадър: Нова Тв

Чуваме се с майката на другото разменено бебе, пишем си, пращаме си  снимки и се разстройваме. Дай боже, да отмине, само че по принцип в този момент е мъчно е за всички.

Това сподели за Нова Тв Севда Михайлова, майката на едно от разменените бебета в болничното заведение в Шейново.

Взехме най-правилното решение децата да се върната при майките си, тъй като нали всяко дете трява да си е при биологичните си родители. Но всеки един първи миг е доста значим за една майка, като си гушнеш бебето първите дни от началото, първите дни са доста са значими. Явно за по тази причина аз съм се привързала доста към другото дете, което гледах 4 месеца. Тази негова липса може да бъде запълнена, само че към този момент не, добави Севда.



Парите за компенсацията не ме вълнуват, дано бъдат дадени на децата да се изучат. Никой обаче от болничното заведение не ми се обади, да им се извини най-малко. Искам отговорните за това, което се случи, да бъдат уволняване, сподели още Севда Михайлова.

Когато видях детето си на 13 януари, бях объркана. По принцип този ден не беше елементарен, нищо не усещах, просто аз имах единствено болежка, това е. Даже излязох на терасата да си взема въздух, в този миг нищо не можах да усещам, в действителност болежка, да, болежка, болежка, и нали както споделих, всяка една майка би се радвала да си гушне своето биологично дете, само че аз в този миг, по какъв начин да кажа, сбогувах се с моето бебе.

Когато отидох да взема своето дете, те ми споделиха: Ела да видиш своето. В момента, когато я взеха от мен, се почувствах доста гадно, те ми споделиха, ела, тъй като моята беше в количката, и те ми споделиха, ела, да видиш своето. Понеже тя спинкаше, не искахме да я будим и й казахме: умерено. Но по какъв начин да го кажа, не можах, просто бе най-трудния миг. Беше гадно възприятието, доста гадно. Човек нали като прави нещо, не се сеща, само че като седнеш и се замислиш, и по този начин отново непрекъснато се сещаш. То не може внезапно да ти мине, да кажеш всичко е свършило. Това ще ми остане болежка за цялостен живот и един белег, добави Севда.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР