Стопкадър Нова ТвБихте ли ни казали стабилно ли е управлението,

...
Стопкадър Нова ТвБихте ли ни казали стабилно ли е управлението,
Коментари Харесай

Борисов: Казусът с главния секретар на МВР е решен

Стопкадър Нова Тв

Бихте ли ни споделили устойчиво ли е ръководството, върли ли разговора с Кирил Петков, вдигнахте ли му телефона.

С тези въпроси публицистите посрещнаха Бойко Борисов на влизане в Народното събрание. 

Нека да приказваме за нещо по-сериозно. Пре този нов сезон би трябвало да променяме Конституцията, би трябвало да приемаме КПКОНПИ, трябва да пуснем Плана за възобновяване, би трябвало да напредваме задоволително по Шенген и Еврозоната и да приключим с тези тематики, сподели Борисов, представен от Нова Тв.

Аз приемам критики и към държавното управление, когато аз съм управлявал, то няма идеални неща. Трябва да се работи и по този начин, че и цените на инфлацията да се овладяват и да се вършат неща, които са в изгода на хората. Ние не сме събрали, тъй като се харесваме или се обичаме. Събрали сме се да свършим тия пет-шест неща и те да вървят. Докато вървят, това ще бъде нещо, което ще държи и държавното управление дружно, добави лидерът на ГЕРБ.

За мен казусът с основния секретар на МВР е решен. Аз преди седмица споделих, че въпреки всичко Президентството е сериозна институция и едва ли ще си сложи проблем на главата. Защото те държат на основен секретар и нов основен секретар ще има, сподели още Бойко Борисов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР