Стопкадър NOVA NEWSСилният човек в Демократична България провокира президента с

...
Стопкадър NOVA NEWSСилният човек в Демократична България провокира президента с
Коментари Харесай

Христо Иванов изнерви Радев с реплика

Стопкадър NOVA NEWS

Силният човек в " Демократична България " предизвика президента с имитация за министър от служебния кабинет по време на днешните съвещания.

Енергийната политика на служебното държавно управление търпи, меко казано, много сериозна рецензия. Не знаем къде е приключил вашият енергиен министър, само че не мисля, че произходът на дипломите е толкоз определящ, считам, че първите седем години са доста по-важни от персоналната степен на обучение, сподели Христо Иванов. 



Видимо раздразнителен, Румен Радев му отговори по следния метод: „ Те, резултатите приказват какво стана с цената на газа, какво стана с интерконектора. Всеки има персонални желания, аз осъждам по резултатите, само че в действителност този диалог считам да го прекратим и дано всеки да внимава с позициите си. Към мен одобрявам всичко, аз от години наред, вие знаете по времето на господин Борисов, какво се изсипва и продължава да се изсипва тук към тази институция. Към мен, да, само че когато хората, които работят за мен, са атакувани, аз няма да мълча. Особено пък военнослужещи, които нямат право да се защитят. Като висш главнокомандващ, аз съм задължен най-малко да не отстъпвам тяхното достолепие “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР