Стопкадър ФБМного хора в София излязоха на улицата тази вечер.Стотици

...
Стопкадър ФБМного хора в София излязоха на улицата тази вечер.Стотици
Коментари Харесай

Мощен протест пред МВР срещу мигрантите

Стопкадър ФБ

Много хора в София излязоха на улицата довечера.

Стотици жители излязоха на митинг в градинката на църквата " Св. Седмочисленици " в столицата. Организирани в обществените мрежи, жителите не бяха позволени пред постройката на Министерство на вътрешните работи.

Протестът е под надпис " Вън мигрантите от София ", и е проведен най-вече от юношески организации, а и множеството присъстващи са очевидно младежи.

Участниците изрично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всевъзможни опити да бъдат въвлечени в сходни диалози.

Исканията им са за извънреден непоколебим надзор при допускане на мигранти у нас, както и възбрана те свободно да се придвижват в града. На този декор полицията с поредна спецоперация за недопускане още веднъж на случаи на пердах сред мигранти или сред мигранти и български жители, написа БГНЕС.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на Министерство на вътрешните работи, полицейското наличие е извънредно засилено. Стотици служители на реда охраняват протестиращите и не позволяват вълнения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР