Стопкадър Диема Спорт, vbox7.com, снимки Треньорът на соколите изрази удовлетвореност

...
Стопкадър Диема Спорт, vbox7.com, снимки Треньорът на соколите изрази удовлетвореност
Коментари Харесай

Киселичков: Спартак спечели заслужено

Стопкадър Диема Спорт, vbox7.com, фотоси

Треньорът на " соколите " изрази задоволеност от сполучливия за отбора му дуел.

Наставникът на Спартак (Варна) - Тодор Киселичков приказва след първата победа на тима му. Тя пристигна против Ботев (Пловдив) с 3:2 в среща 11-ия кръг на efbet Лига във Варна. 

" Опитахме се съгласно нашите сили и благоприятни условия да се противопоставим на Ботев (Пловдив). Времето беше извънредно тежко и трябваше да играем по плътно. Използвахме си възможностите във фаза офанзива и вкарахме три гола. Естествено допуснахме два гола от дузпи, които не трябваше да вършим, само че и това го има във футбола. Потреперихме най-после. Аз се веселя, че успяхме да запишем първата ни победа. Мисля че тя е заслужена ", показа треньорът пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.

" Емоциите са постоянно повече на скамейката, аз като бях футболист беше по-лесно, тъй като бях вътре в мача, в този момент на скамейката е повече напрежение. Футбола е забавна и прочувствена игра. Тази победа е извънредно значима за Спартак Варна, за клуба, за футболистите, за почитателите и успяхме въпреки и мъчно да я реализира. Радвам се, че тъкмо през днешния ден в този мач я постигнахме. Ботев е един доста добър тим ", разяснява Киселичков.

" Аз не се тормозя за моето моясто. Аз бях поканен тук, с цел да работя и мисля, че всеки ден го демонстрирам ", съобщи той. Когато бе запитан наново дали е имало диалози за нов треньор на Спартак Варна, той отхвърли: " Имаше диалози единствено да стана треньор, нищо повече ".



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР