Стопкадър бТВФеновете на Денсинг старс“ видяха тенденция в странното решение

...
Стопкадър бТВФеновете на Денсинг старс“ видяха тенденция в странното решение
Коментари Харесай

Зрителите бесни на журито на „Денсинг старс“ за Емрах Стораро

Стопкадър бТВ

Феновете на „ Денсинг старс “ видяха наклонност в странното решение на журито за първи път в епизод от танцувалното шоу по бТВ да няма изгонени двойки.

Това се случи нощес, когато тайният златен плик на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева зарадва всички участници и те ще продължат дружно напред най-малко до другия вторник.

Точките, които звездите и техните сътрудници получиха, ще бъдат прибавени към резултатите им идната седмица.

Съдейки по пиперливите мнения на феновете обаче, те считат, че журито е взело невижданото решение, с цел да остави в шоуто артиста Емрах.

Ето какво пишат консуматори на страницата на формата във фейсбук:

„ Намерихте по какъв начин да избутате Емрах още седмица. Ние трева пасем “.

„ Как го измислиха единствено, точките за другата седмица, да не можеш да му хванеш края. Явно още ще гледаме Емрахчо по какъв начин се търкаля по дансинга и най-после те ще нагласят кой ще е спечелилият “.

„ Дано идната седмица не успее да отърве кожата. Според мен, към този момент няма място там, не се раздава на 100 % и чака феновете да гласоподават за него “.

„ Жалко. Надявах се да пристигна време най-слабият участник Емрах да напусне предаването “.

„ Би било цялостен нонсенс да създадат победител Емрах. Това би означавало никой естествен прочут човек да не се съгласи да взе участие в подобен фарс. Изключвам представителите на фолка, несъмнено “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР