Стопкадър бТВДеница Сачева от ГЕРБ обясни на какво се дължи

...
Стопкадър бТВДеница Сачева от ГЕРБ обясни на какво се дължи
Коментари Харесай

Сачева от ГЕРБ посочи новия лидер на „Продължаваме промяната“

Стопкадър бТВ

Деница Сачева от ГЕРБ изясни на какво се дължи реакцията й пред Цветанка Ризова, директно откакто Асен Василев е влезнал в студиото и е споделил, че не може да одобри Мария Габриел за министър-председател.

При това състояние, вие какво очаквате от мен да кажа: Че ние доста се радваме за Асен Василев. Не и в този миг, когато по-късно Асен Василев безусловно счупи телефона на господин Борисов, с цел да се среща с него, сподели в „ Тази заран “ Сачева.

Всъщност Василев май се оказа същинския водач на „ Продължаваме промяната “, тъй като той пристигна самичък в кабинета на господин Борисов и не докара със себе си Кирил Петков. Между другото тук също е забавно да погледнете кой в действителност е водача там, тъй като при нас е ясно, а при тях обаче явно не е ясно, добави тя.

Когато той пристигна, към този момент надлежно, когато диалогът се организира на лидерско равнище, нали това беше концепцията, да проведем и диалози на лидерско равнище, на което да могат да бъдат вземани и решения, които в последна сметка се обосновават точно с това да няма избори, съобщи още по бТВ в Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР