Стопкадър бТВБившият образователен министър проф. Даниел Вълчев е поредната публична

...
Стопкадър бТВБившият образователен министър проф. Даниел Вълчев е поредната публична
Коментари Харесай

Проф. Даниел Вълчев обясни как може да бъдат свалени от власт шефовете на БФС

Стопкадър бТВ

Бившият учебен министър проф. Даниел Вълчев е следващата обществена персона, която разяснява грозните подиуми по време на митинга на почитателите против БФС в София нощес.

Той засипа с рецензии и тези, които ръководят футбола ни, и сподели по какъв начин могат да бъдат свалени от власт.



Това управление на БФС е абсурдо, което се е вкопчило, сраснало се е между тях. Според мен страната доста елементарно може да реши този въпрос. Българския футболен съюз не се самоиздържа. Българската страна и ние всички го устояваме посредством Министерството на младежта и спорта, там доста елементарно може да се реши, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв проф. Даниел Вълчев.

Освен това не може да се финансира организация, която по безусловно недемократичен метод действа. Ще ви дам единствено един образец. Не може гласовете на Левски и ЦСКА на конгрес на БФС да са колкото на треторазряден тим, да не обидя някой. Това е по какъв начин да кажа, нещо също от 90-те години остана, добави той.



Виждам и трагичната непросветеност на Министерството на вътрешните работи. Тук не става въпрос за момчета, които са на улицата и някой, който си е изпуснал нервите. Тук става въпрос за това, че за самата работа, те не са подготвени да работят по избран метод. Техните ръководители не могат да се оправят с такава обстановка и отсам идват купища проблеми, продължи Вълчев във връзка дейностите на органите на реда на снощия митинг.

Между другото ние не ги насърчаваме в тая посока, тъй като вие си спомняте едни други митинги пред Министерския съвет преди към този момент две или три години, там също имаше потърпевши хора и тогава един човек не стана да каже, че е вярно да носят отговорност служителите на реда за това, че се използвали несъразмерна мощ, само че никой не би трябвало да си прави илюзията, че може безнаказано да хвърля павета против служители на реда, това също би трябвало да се каже в Министерство на вътрешните работи, сподели още професорът.

В Министерство на вътрешните работи трябват доста дълбоки промени, това е извънредно нереформирана система. Аз ще ви дам един доста елементарен образец. Днес известно време предстоях в постройката на Сатиричния спектакъл, знаете, че тя е на една дребна уличка сред „ Раковски “ и Министерство на вътрешните работи, а уличката е примерно 200 метра, само че има толкоз безкрайни поправки и поради тях Столична община беше я отворила в едната посока, разяснява Вълчев.

След това беше отворена в другата посока, по-късно беше другата посока еднопосочно, а в този момент е затворена и в двете направления, с помощта на което непрекъснато има коли и в двете направления. Това единствено да кажа, на 30 метра от Министерството на вътрешните работи. Така че е изключена опцията Министерство на вътрешните работи да се оправи с каквото и да е, откакто не могат да се оправят с нещо, което е до тяхната постройка, заключи проф. Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР