Стопкадър България Он ЕърБишият президент на България Георги Първанов коментира

...
Стопкадър България Он ЕърБишият президент на България Георги Първанов коментира
Коментари Харесай

Георги Първанов: Искаме да спрем енергийното присъствие на руснаците у нас, но няма да ги уплашим

Стопкадър " България Он Еър "

Бишият президент на България Георги Първанов разяснява протичащото се в родната политика и енергетика. 

Сглобка - това не е управническа формула, би могло да бъде основа за управническа формула. Имам претенцията, че през годините съм правил разнообразни обединения и чисто партийни, и такива за ръководство. И знам, че това е в последна сметка основата и предпоставката да се ръководи добре, несъмнено и перспективно.

Това сподели тогавашния държавен галва на България Георги Първанов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него Движение за права и свободи са постоянен и предсказуем сътрудник: " Това го знаех още преди сегашната обстановка, изпитах го на гърба си. Знам, когато бяха тримата водачи - Царя, Станишев и Доган, какъв брой мъчно беше да се контракти един или различен въпрос, само че в последна сметка, когато има рационални и мислещи хора, нещата се получават. Тримата имаха такива качества, изключително Ахмед Доган, пък и Царя, несъмнено. Стояха доста устойчиво. На тях можеше да се разчита. "

" Вече най-малко 10 години нещата стоят трагично в ененргетиката, където се лутаме и търсим решения. Ние не следваме една поредна линия, която да отстояваме пред нашите европейски сътрудници. Ние желаеме да сложим " Стоп " въобще на съветското енергийно наличие в България. Няма да ги уплашим. Моето усещане е, че руснаците съумяват осъществят добре своите енергийни артикули. Въпросът е, че ние можем да останем на изсъхнало ", акцентира президентът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР