Стоп кадър БТВРумен Гечев от БСП и Александър Иванов от

...
Стоп кадър БТВРумен Гечев от БСП и Александър Иванов от
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ - словесна престрелка след девет дена протести

Стоп кадър БТВ

Румен Гечев от Българска социалистическа партия и Александър Иванов от ГЕРБ се надвикваха в словесна престрелка след девети ден на митинги, искащи оставката на държавното управление.
Взаимни обвинявания прехвърчаха сред двамата в студиото на бТВ.

Румен Гечев съобщи, че Движение за права и свободи ръководи посредством спътници на ГЕРБ:

" Всички основни министерства на това държавно управление са поверени и от години се ръководят от елита на „ Движението за права и свободи “, като реализатори са ГЕРБ и техните спътници. Самият факт, че се отдръпват тримата основни министри с финансови потоци са повече от показателни ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия. 

На собствен ред Иванов отхвърли това да е правилно и сподели, че в действителност левицата се пробва да се откъсне от завещаното от тях, тъй като Българска социалистическа партия е имала зам.-министър от Движение за права и свободи. Освен това депутатът от ГЕРБ загатна, че групата на Българска социалистическа партия има връзка с Дубай, визирайки къде сега се намира предприемачът Васил Божков. 

Румен Гечев беше безапелационен, че изказванията за манипулиране на митингите от Дубай са несериозни. 

Иванов видя в митингите и опит на избрани политически представители да яхнат силата им, с цел да се изкачат нагоре. 

„ Оставката е неспасяема и тя е нужна на България. С това компрометирано ръководство, оповестено за мафия от българския народ, станахме за позор в интернационалните медии. Няма различен излаз с изключение на оставка ", съобщи още Гечев. 

„ Българската банка за развиване, финансирана от българските данъкоплатци, финансира олигарсите на България. Има няколко огромни крокодила, които обикалят към нея. Това не са дребни и междинни предприятия. Това са компаниите на Пеевски и на другите олигарси. Потоци от пари текат  към компаниите и обръчите на Движение за права и свободи и ГЕРБ “, разяснява Гечев. По неговите думи 700 млн. лева са били откраднати от българския поданик, а виновен за това е министър Горанов, който обстоятелствата и българският народ показват като министър на Движение за права и свободи. „ Парите текат в избрани направления и българският народ по тази причина е излязъл на улицата. От ББР се крадат стотици милиони, от хазарта също “, съобщи социалистът.

Относно отнемането на " студения запас " от Топлоелектрическа централа " Варна " - на Ахмед Доган, Иванов разясни, че в това не трябва да се вижда наказване, и че и от други ТЕЦ-ове е лишен този запас. 

„ Въпросът е - за какво ГЕРБ извади студения запас от държавното дружество Марица-изток 2. Марица-изток 1 и 3 са на американците. ГЕРБ безочливо вадят от държавната Топлоелектрическа централа запаса и го дават на Ахмед Доган. И след това настояват, че той не го ръководи “, бе мнението на  Гечев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР