Столичният тим е в силна серия, лидер е в класирането

...
Столичният тим е в силна серия, лидер е в класирането
Коментари Харесай

Черно море ще опита да прекъсне победната серия на ЦСКА и да го свали от върха!

Столичният отбор е в мощна серия, водач е в класирането и ще се опита да продължи с триумфите и край морето. Домакините са на другия полюс, само че разполагат с опитни футболисти, които ще положат старания да излязат от рецесията точно против мощен противник, написа Sportal.bg. 

Любопитно е, че ЦСКА няма победа на " Тича " повече от 9 години. За последно армейците биха с 2:0 през пролетта на 2008 година и от този момент са записали на този терена 3 загуби и 6 равенства.

И двамата треньори нямат кадрови проблеми преди конфликта. Стамен Белчевзаведе във Варна група от 21 играчи. Очаква се в титулярния състав да се завърне Станислав Манолев, който ще атакува по дясното крило. Кирил Десподов ще седне на пейката, а отляво ще връхлита Густаво Кулма. 

Тактиката на ЦСКА-София ще бъде търсене на ранно попадение и определяне на надзор от първия сигнал на рефера Стефан Апостолов. На трибуните се чакат най-малко 3000 последователи на столичани.

В същото време наставникът на варненци Георги Иванов - Гонзо може да изненада с стартирането от първата минута на новото попълнение Амаду Сукуна.

Нападателят Цветелин Чунчуков се завръща след травма. На разположение ще е и централният бранител Илиас Хасани, който изтърпя наказването си. Мариян Огнянов също ще попадне измежду титулярите. 

Вероятни сформира:

Черно море: Боровик, Сукуп, Цветков, Хасани, Костадинов, Илиев, Старокин, Зехиров, Божилов, Огнянов, Чунчуков.

ЦСКА-София: Черниаускас, Недялков, Бодуров, Чорбаджийски, Дюлгеров, Малинов, Пинто, Кулма, Тиаго, Манолев, Каранга.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР