Столичният общински съвет ще гласува бюджета на София за 2018

...
Столичният общински съвет ще гласува бюджета на София за 2018
Коментари Харесай

СОС гласува бюджета на София за 2018 г. и мерките за по-чист въздух

Столичният общински съвет ще гласоподава бюджета на София за 2018 година и ограниченията за по-чист въздух.

Това планува дневния ред на общинските съветници за днешното съвещание, което ще стартира в 10.00 часа. Освен това Общинският съвет ще разиска и новото съглашение в контракта за концесия на „ Софийска вода “.

Според ограниченията против мръсния въздух в столицата, общината ще насочва апели към жителите да не се отопляват с твърдо гориво, както и да не употребяват колите си в дните с нараснали равнища на фини прахови частици.

Столична община ще подари на Столична дирекция на вътрешните работи за потребностите на „ Пътна полиция “ 7 броя газоанализатори. Общинските съветници ще гласоподават и икономическата рамка на публичния превоз за 2018 година, както и промени в Наредбата за реда и изискванията за пътешестване с него.

Ще бъде разисквано и слагането на подова мозайка „ Витоша “ като част от дейностите по бул. „ Витоша “.

В спомагателните точки към дневния ред е планувано да се разиска даването на единодушие за сключване на Рамково съглашение за съдействие и взаимна активност сред Столична община и Военна академия „ Г. С. Раковски “ за професионално образование за осъществяване на теоретични и практическия занятия за повишение и придобиване на професионална подготовка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР