Столичният общински съвет одобри предложението на зам.-председателя на групата на

...
Столичният общински съвет одобри предложението на зам.-председателя на групата на
Коментари Харесай

София, Пловдив и Варна с общи действия за привличане на инвеститори

Столичният общински съвет утвърди предлагането на зам.-председателя на групата на ГЕРБ-СДС Николай Стойнев да бъдат подписани меморандуми с пловдивската и варненската община за обмяна на опит и взаимни начинания за насърчаването на бизнес средата.
Използвайки построените в своята досегашна активност контакти, страните ще могат да изготвят и предизвикват притока на взаимна икономическа информация, статистика, търговски данни и капиталови политики, акцентира в предлагането си Стойнев, който е и ръководител на надзорния съвет на Столичната общинска организация за приватизация и вложения.
 Електронен достъп до услугата на Столична община - „ Асистенти за самостоятелен живот “ Електронен достъп до услугата на Столична община - „ Асистенти за самостоятелен живот “
Столичният общински съвет ще прегледа предложение за промени в Наредба за даване на обществените услуги „ Асистенти за независ...
На база на новото партньорство Столична община, община Пловдив и община Варна ще работят дружно и за организирането на търговски панаири и изложби, както и за създаване на национални, европейски и международни партньорства, за реализацията на разнообразни планове, които да спомогнат за развиването взаимните им действия.
Меморандумите ще бъдат подписани от кметовете на трите общини, а концепцията за тях и подготовката им е на екипа на Столичната общинска организация за приватизация и вложения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР