Столичният кмет Йорданка Фандъкова, която участва в инициативата Студенти за

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова, която участва в инициативата Студенти за
Коментари Харесай

„Защото помним“: Колеги и приятели на Милен Цветков на бдение на лобното му място

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, която взе участие в самодейността " Студенти за сигурност на пътя ", настоя за повече камери за скорост по пътищата. " Разговаряла съм със служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, Министерство на вътрешните работи поставя старания и следва камерите за скорост да бъдат увеличени, те дават резултати ", разяснява пред публицисти Фандъкова, като подсети годишнината от гибелта на телевизионния водещ.

Тя уточни, че случаите на превишена скорост в София са десетки хиляди. " Няма нищо по-ценно от човешкия живот и здраве, само че за жалост сме очевидци всекидневно на пътни произшествия, като изключително тежки са тези, при които водачите са използвали алкохол или опиати ", сподели още Фандъкова.

Снимка: БТА

По-рано през днешния ден Върховният касационен съд отсрочи делото против Кристиан Николов за злополуката, при която почина Милен Цветков. Причината е, че обвиненият бил инфектиран с COVID-19 и е в карантина..

На 19 април 2020 година, тъкмо точно на Великден, джип, ръководен от Кристиан Николов, опустоши спрялата на червен светофар кола на Милен Цветков. Журналистът умря от пострадванията си на кръстовището до столичния мол " Парадайз " минути след злополуката. Експертизите потвърдиха, че Николов не е опитал да спре на аления светофар.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР