Столичният кмет Васил Терзиев отвърна на предизвикателството на общинските съветници

...
Столичният кмет Васил Терзиев отвърна на предизвикателството на общинските съветници
Коментари Харесай

Терзиев отвърна на удара на ГЕРБ

Столичният кмет Васил Терзиев отвърна на предизвикването на общинските съветници от ГЕРБ, които желаеха от него опрощение. 

Получихме политическо позициониране, обвиняване по какъв начин било непрозрачно и заяждане, разяснява Терзиев в отговор на думите на Георги Георгиев от ГЕРБ, който го обвини, че е постъпил  " извънредно неуважително ", напускайки работната среща за Бюджет на столицата.

" Надявахме се днес да имаме продуктивна среща с общинските съветници, в която да ги запознаем с главните насоки в бюджета. Да забележим от какво те имат потребност, какво биха желали да видят като усъвършенстване, с цел да бъде по-прозрачен процесът за всички. Но получихме политическо позициониране, обвиняване по какъв начин било непрозрачно и заяждане ", сподели кметът.

По думите му Бюджет 2024 г. на София е  " без концепцията, че е идеален ". " Искаме да го направим заедно по-добър. Това е жив документ, който непрекъснато би трябвало да се усъвършенства ", добави той.

Според него не е изненадващо, че е напуснал залата, в която се е провела работната среща. " Те не се съобразиха с молбите ми. Когато приказваме за диалогичност, права и почитание, то би трябвало да има две страни в процеса. Надявам се, макар не доста сполучливия ни разговор през днешния ден, това в следствие да бъде усъвършенствано и да работим дружно ", съобщи Терзиев, съобщи Дарик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР