Столичния общински съвет е внесен доклад от общинските съветници Цветомир

...
Столичния общински съвет е внесен доклад от общинските съветници Цветомир
Коментари Харесай

Симеон Славчев, МИР: Сглобката в София цинично и драстично си увеличава заплатите

Столичния общински съвет е импортиран отчет от общинските съветници Цветомир Петров (КОАЛИЦИЯ " ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА - ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ (СПАСИ СОФИЯ) ", Вили Лилков (МЕСТНА КОАЛИЦИЯ „ КОД (ДДД-ДЗ, БДФ) ", Борис Бонев (КОАЛИЦИЯ " ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА - ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ (СПАСИ СОФИЯ) ", Иван Таков (МЕСТНА КОАЛИЦИЯ " Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ “ и Пламен Данаилов (ИТН), с който се желае фрапантно нарастване на заплатите на кмета на Столична община, на заместител кметовете на Столична община, на ръководителят на Столичния общински съвет, на общинските съветници и на всички региони кметове. Това заяви водачът на партия МИР Симеон Славчев, който е и някогашен общински консултант в Столичния общински съвет.

„ Абсолютно скандално и цинично е във време, когато всички сфери в София се нуждаят от в допълнение финансиране, когато общинското опазване на здравето има потребност от спомагателни средства, когато чиновниците в градския превоз желаят заслужено нарастване на своето възнаграждение, когато има нужда да се изградят нови детски градини за хиляди неприети деца, да си усилваш фрапантно личната заплата. Кой от проблемите на София и на софиянци взеха решение общинските съветници, та да желаят да си усилят заплатите със 70 % “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той прикани общинските съветници неотложно да отдръпват скандалния отчет и да се извинят на софиянци, че мислят единствено за пари, власт, постове и персонално облагодетелстване.

„ Докато сглобката на национално равнище разсипа страната и ни вкара в следващата морална, политическа, икономическа и обществена рецесия, то сглобката в София разсипва столицата и се подиграва със софиянци. Такава безочливост, цинизъм, насмешка и безхаберие не сме виждали даже по време на 14 годишното ръководство на ГЕРБ в София. ПП-ДБ-Спаси София, БСП-София, КОД и Има Такъв Народ минаха всевъзможни морални, естествени и човешки граници. Именно за това приканвам неотложно да отдръпват импортирания от тях отчет за фрапантното увеличение на техните лични заплати. Призовавам и софиянци да реагират на всичко, което общинските съветници правят сега в Столичния общински съвет, да наблюдават техните бъдещи дейности и да правят всекидневен цивилен надзор над тях “, сподели още Симеон Славчев.

Той беше безапелационен, че в случай че общинските съветници не отдръпват отчета си от партия МИР ще изискат техните оставки и ще провеждат всеобщ митинг пред Столична община.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР