Столичната полиция съвместно със служители на реда и от други

...
Столичната полиция съвместно със служители на реда и от други
Коментари Харесай

Полицията са отчете: 20 задържани хърватски фенове и два недопуснати микробуса

Столичната полиция взаимно със чиновници на реда и от други структури на Министерство на вътрешните работи започнаха ограничения за гарантиране на сигурността преди и по време на мача от Лига Европа сред Славия и Хайдук Сплит.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина при взаимни инспекции на екипи от Групово дело Гранична полиция, Агенция Митници и командировани чиновници на Дирекция Жандармерия не бе позволен да влезе микробус с почитатели на Хайдук, в който са открити пиротехнически произведения и предмети, неразрешени за носене при посещаване на спортни срещи.

Хърватски почитател е арестуван на границата поради владение на наркотични субстанции.

При инспекции на филтровъчните пунктове на територията на София са арестувани още 18 футболни почитатели на гостуващия тим, пътували с микробуси. При инспекциите е открито, че носят пиротехнически произведения и неразрешени предмети.

Непосредствено преди влизане на стадиона, с опиати е арестуван един от хърватските почитатели.

При отдръпването с коли на последователите на гостуващия тим, в региона от моста над Ломско шосе, по движещата се колона посока излаз от столицата е хвърлен корав предмет. Няма данни за потърпевши при случая, само че е пукнато стъкло на един от задграничните коли, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР