Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки
Коментари Харесай

СДВР предупреждава: Възможно е затруднение на движението в София заради дербито ЦСКА

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурността на придвижването в София по отношение на идната футболна среща на 17 април (неделя), от 17.00 часа , на Националния стадион ”Васил Левски ” сред ЦСКА и „ Левски “ , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От Столична дирекция на вътрешните работи предизвестяват, че в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

Полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на стадиона ще се прави щателна инспекция на всички гости на футболния мач.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение , както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри).

Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация , която може да бъде изтеглена и от интернет. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР