Столична община тряба да стане привлекателна за млади, енергични и

...
Столична община тряба да стане привлекателна за млади, енергични и
Коментари Харесай

Новият зам.-кмет на иска млади юристи в Столична община, ще създаде антикорупционно звено

Столична община тряба да стане привлекателна за млади, енергични и способени адвокати. Това счита новият зам.-кмет на столицата Никола Лютов, който предстоящо ще дава отговор за направление " Правен и административен надзор ".

" Юридическите структури на Столичната община, със своя огромен екип и допир до голям брой сфери на правото, имат и голям капацитет да се трансфорат в място за обучаване и развиване на юридически гений и това ще бъде още един значим фокус на нашето ръководство ", твърди Лютов.

Според него това е основна конструкция за построяването на доверие от страна на жителите. И възнамерява да сътвори ново антикорупционно звено в общината.

“Работата на Следствен отдел към окръжна прокуратура би трябвало да дава отговор на високите публични упования за бистрота и заслужено ръководство на публичен запас. Визията ни за развиване на правната и административната активност има мощен антикорупционен фокус ", счита Лютов.

Новият зам.-кмет е правист, взима собствен бакалавър по право в Лондон, специализира интернационално бизнес право в прилежаща Гърция и приключва магистратура по финансово право в Чикаго, Съединени американски щати. Придобива юридически опит в правни колоси като KPMG, Deloitte и CMS Cameron McKenna, работи и като съветник на частна процедура в областта на финансовото право, несъстоятелността, преструктуриранията и ръководството на капиталови активи.

С това зам.-кметовете на Васил Терзиев става шестима - само че той разгласи, че счита да има двама повече от деветимата на Фандъкова, което значи, че е попълнил половината си екип.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР