Столична община отправя покана до всички заинтересовани страни да се

...
Столична община отправя покана до всички заинтересовани страни да се
Коментари Харесай

Столична община обявява конкурс за присъждане на „ЕКО ЕТИКЕТ ЗА УСТОЙЧИВИ СГРАДИ“

Столична община насочва покана до всички заинтригувани страни да се включат в премиите „ ЕКО ЕТИКЕТ ЗА УСТОЙЧИВИ СГРАДИ “, като подадат регистрационна форма не по-късно от 31.05.2022 година Конкурсът ще се организира в следните три категории: огромни търговски центрове (МОЛ), огромни търговски хранителни вериги и университети на територията на Столична община.

Това оповестиха от пресцентъра на " Московска " 33.

Създаването на локален еко етикет е мярка заложена в Плана за деяние за устойчива сила и климат на Столична община 2021-2030 година, която е надградена в границите на план CITIE4CSR и в подтекста на Европейската тактика за КСО.

Мярката има за цел да насърчи потреблението на възобновими източници, енергийната успеваемост, намаляването на излъчванията на парникови газове и да подтиква въвеждането екологични решения при строителството, обновяването и потреблението на здания.

Чрез номинирането и награждаването на най-хубавите практики притежателите на постройките ще бъдат подтиквани да вкарват нововъведения в устойчивия дизайн на постройките и прилежащите им площи, както и за ефикасното потребление на ресурсите в тях.

Церемонията по награждаването ще събере на едно място локални специалисти, финансови институции и предприятия, с цел да насърчи устойчивото градско развиване измежду локалните заинтригувани страни, а получените регистрационни форми ще бъдат оценени от без значение жури, което включва специалисти в региона на устойчивото развиване и политиките по КСО.

За присъединяване в състезанието е належащо да попълните регистрационна форма и декларация за присъединяване, налични на. Документите за присъединяване се подават най-късно до 31.05.2022 година в деловодството на Столична община, ул. „ Московска “ №33, сутерен.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР