Столична община може и да изпитва затруднения да финансира изграждането

...
Столична община може и да изпитва затруднения да финансира изграждането
Коментари Харесай

Браво, Фандъкова! Пари за детски градини няма, за гей сбирки се намират

Столична община може и да изпитва усложнения да финансира построяването на по този начин нужните детски градини в София, само че пък обилно дава пари за съмнителни начинания - като първото издание на програмата по креативно писане за младежи от ЛГБТ общността.

В продължение на месец Фондация „ Елизабет Костова “ дава на младежи сред 13 и 23 години от ЛГБТ общността безвъзмездни благоприятни условия да развиват писателските си умения посредством поредност от срещи с ЛГБТ създатели от България, Англия, Нидерландия и Съединени американски щати под формата на работилници, полемики, лекции и четения. Както добре знаем обаче, безвъзмезден обяд няма - така наречен безвъзмездни уроци са платени от Столична община (програма “Култура ”), хвалят се уредниците. Рамо удрят и фондациите GLAS и Билитис.

Програмата включва събития, които ще се проведат сред 13 октомври и 4 ноември присъствено в София и онлайн, и включва виртуални наставнически срещи с писателите Алара Адилоу (Нидерландия; полово неустановениятиндивид с очилата на снимката), Гарард Конли (САЩ), Елизабет Чакрабарти (Великобритания) и Теймур Сумро (Великобритания); присъствени работилници по креативно писане с Николай Йорданов и Рене Карабаш; литературно четене на стихотворения от Николай Атанасов и Николай Бойков, показани от Виктор Лилов.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР