Столичанка сподели притеснителен случай, разиграл се посред бял ден.Дамата твърди,

...
Столичанка сподели притеснителен случай, разиграл се посред бял ден.Дамата твърди,
Коментари Харесай

Внимавайте! Извратеняк търси жертви посред бял ден СНИМКА

Столичанка показа стеснителен случай, разиграл се измежду бял ден.

Дамата твърди, че маскиран мъж в кола е показал неприемливо и извратено държание - освен това в региона на учебно заведение. Ситуацията била в столичния " Люлин ", на улица " 337-ма ".

Шофьор, който бил с маска на лицето, пресрещнал Нели Т., която идвала от метронстанция. Той спрял машината и почнал да я тормози.

" Свири ми, вика ме, демонстрира гнусни неща и се опита да отвори врата и тръгне към мен ", споделя Нели Т. Тя даже подозира, че е била объркана от мъжа за ученичка, тъй като била с качулка на главата си.

Поведението му я възмутило и тя извадила телефона си да го снима. Това подействало, а лидерът бързо избягал.

" Когато му се развиках и посегнах да изваждам телефона и фотографирам, той с мръсна газ отпраши по улицата в посока входа на учебното заведение ", написа тя.

Жената споделя, че е разказала на кварталния за станалото, като добавя, че не е съумяла да снима номера на возилото.

Вижте цялата ѝ обява:

" Внимание! Да не пострада някое дете или жена!  Вчера един безсрамник измежду бял ден, в 15;30 часа, Citroen Xsara Picasso, дето си търси жертви, беше в региона на 137-мо учебно заведение

Сама бях на път от метрото към поляната в 1-ви. Спря с кола, беше с маска от твърдите, огромни на лицето вътре в колата. Свири ми, вика ме, демонстрира гнусни неща и се опита да отвори врата и тръгне към мен.

Но очевидно ме обърка с ученичка, тъй като бях с качулка. Когато му се развиках и посегнах да изваждам телефона и фотографирам, той с мръсна газ отпраши по улицата в посока входа на учебното заведение.

Не съумях да го фотографирам поради тъпия талефон, единствено задната част в далечината и на фотографията не се вижда номера. Колата май беше Citroen Picasso от старите или сходна.

Ако някой в региона има камера ще се види номера и колата. Посочвам тъкмо мястото и посоката, в която той избяга. Казала съм на кварталния през вчерашния ден. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР