Столичани си извоюваха правото да участват в младежката Шампионска лига,

...
Столичани си извоюваха правото да участват в младежката Шампионска лига,
Коментари Харесай

Иван Иванов: Резултатите и индивидуалното развитие винаги трябва да вървят заедно

Столичани си извоюваха правото да вземат участие в младежката Шампионска лига, а младият експерт си слага високи цели с вярата тимът да стигне допустимо на първо време.
 Славия стана първенец в Елитната група до 19 години Славия стана първенец в Елитната група до 19 години
" Важно е момчетата да се научат да побеждават, значимо е да се развиват както самостоятелно, по този начин и групово. В същото време да съумеят да създадат прехода към мъжкия футбол и да съумеят да се приспособяват по най-бързия метод ", стартира Иванов.

" С оглед постигнатите резултати, годината за нашия тим е сполучлива. Резултатите и самостоятелното развиване постоянно би трябвало да вървят дружно. Хубавите неща са, че тимът играе заедно. Играем прелъстителен футбол за равнище юноши.
 Славия победи с Купата на БФС и ще играе в Шампионската лига Славия победи с Купата на БФС и ще играе в Шампионската лига
Най-важното нещо е, че децата на Славия схванаха концепциите, които се пробвах да прокарам посредством тях. Нещата изглеждаха сносно през по-голямата част от сезона. От самото начало на сезона сложих купата и Купата на БФС като цел за нашия тим. Знаех с какво разполагам и видях деца, които желаят да побеждават.
4  Иван Иванов гостува в
Попаднах на работлива и надарена група. Нямам никакви проблеми с никой от футболистите. Всички желаят да се учат и ми имат вяра от първия ден. Наложихме нападателен жанр на игра. Когато разполагаш с надарени играчи, постоянно би трябвало да поставяш оптимално високи цели.
4  Иван Иванов гостува в
Моето предпочитание е да преодолеем първите два кръга в младежката Шампионска лига. Имаме упоритост да се представим добре и да стигнем колкото се може по-напред ".

Какво още сподели Иван Иванов, вижте във видеото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР