Столът на треньора на Лудогорец Стойчо Стоев сериозно се разклати

...
Столът на треньора на Лудогорец Стойчо Стоев сериозно се разклати
Коментари Харесай

Столът на треньора на Лудогорец се разклати

Столът на треньора на Лудогорец Стойчо Стоев съществено се разклати след равенството 1:1 с Левски в края на предходната седмица, осведоми " Тема Спорт ". В средата на предходната седмица притежателят на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази поддръжка към треньора Стойчо Стоев. Босът обаче не пропусна да регистрира сериозния спад в представянето на отбора. Стори го, преди разградчани да се изправят против Левски (1:1).
 Лудогорец и Левски врътнаха трагично тъждество след скандално съдийство в Разград
В дуела със “сините ” обаче отборът за следващ път разочарова и то доста съществено. Така серията без турнирен триумф набъбна към този момент на 4 мача след загубата на “Тича ” и равенствата с Берое, ЦСКА и Левски. Играта никаква я няма, а считаната за сигурна купа може да се изплъзне в последния миг. С такова показване на тима Стойчо Стоев доста мъчно може да резервира поста си, още повече пък в случай че не бъдат завоювани златните медали в шампионата.

Едно е ясно - играта и резултатите на Лудогорец не кореспондират с огромните заплати, които се заплащат в Разград. И няма да е никаква изненада, в случай че Лудогорец стартира идващото състезание с нов треньор. Предстоящата пауза ще е изпълнена с промени.

В отбора ще бъде влята доста свежа кръв. Новите попълнения ще бъдат най-малко 4. Едно към този момент е несъмнено - конгоанският нападател Мавис Чибота. За двама от сегашния състав пък е ясно, че няма да продължат с клуба - това са бразилците Натанаел и Лукас Саша. Част от сънародниците им могат да ги последват към изхода - Ренан дос Сантос, Рафаел Форстър и др. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР