Столът на Паоло Фонсека отново изглежда сериозно разклатен. Рома е

...
Столът на Паоло Фонсека отново изглежда сериозно разклатен. Рома е
Коментари Харесай

Треньорска рокада в Рома - столът на Фонсека отново се разклати

Столът на Паоло Фонсека още веднъж наподобява съществено разтърсен. Рома е в серия от 3 мача без победа, а отпадането от Купата на Италия във вторник вечер тормози управление и почитатели. Загубата от Специя още на осминафиналната фаза не бе призната по никакъв начин добре от тифозите на „ джалоросите “, а преди този момент тежкото проваляне в дербито на „ безконечния град “ от Лацио с 0:3 накара много анализатори в Италия да заговорят за промяната на португалския експерт.

Тежките провали от Наполи с 0:4, и Аталанта с 1:4 също карат шефовете на " вълците " да търсят разнообразни решения. Според информации в италианските медии, въпреки и Рома да е на четвърто място в Серия А, настроенията на ръководителите към Паоло Фонсека не са изключително приветливи, най-много поради някои неуверени резултати.

Все отново, наставникът ще бъде на скамейката за съботния мач със Специя, а " римляните " ще търсят своя реванш против отбора на Андрей Гълъбинов. За възможни наследници на някогашния ментор на Шахтьор се спрягат имената на Макс Алегри и Маурицио Сари. Възможни варианти са също по този начин Лучано Спалети и Валтер Мадзари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР