Стоенето на един крак предотвратява някои заболявания Упражнението Златен петел,

...
Стоенето на един крак предотвратява някои заболявания Упражнението Златен петел,
Коментари Харесай

Стоенето на един крак предотвратява сериозни заболявания

Стоенето на един крайник предотвратява някои болести

Упражнението „ Златен петел, изравен на един крайник “ е доста известно в източната медицина. То предотвратява съществени болести.

Когато заболяването се развива, китайските специалисти по обичайната медицина считат, че това е нарушен баланс сред детайлите ин и ян, което значи, че хармоничната връзка сред вътрешните органи е изгубена.

Това не е доста елементарно за схващане, още повече, че ние нямаме знания по китайска медицина.

Освен всичко друго, китайската медицина има елементарен и в действителност ефикасен метод за възобновяване на телесния баланс и попречване на болести и това е упражнението „ Златният петел, който стои на един крайник “.

Изпълнението на това упражнение ви оказва помощ да се концентрирате, в случай че сте разсеяни. Кръвта се спуска в долните крака, което има позитивен резултат при хипертония, диабет, остеопороза, радикулит, признаци на недоразвитост на дребния мозък и други болести.

Стоенето на един крайник е дейно и при главоболие, виене на свят, звук в ушите, загуба на равновесие. Редовното осъществяване на това упражнение има доста позитивен резултат при хора, които имат проблем със студени крака, т.е. неприятна циркулация.

Този способ, съгласно китайската медицина лекува повода за болестта, укрепва имунната система, покачва самочувствието и възвръща прочувствения баланс.

Как да изпълнявате упражнението?

Затворете очи, отпуснете ръцете до тялото си, повдигнете единия крайник, прегънат в коляното (или със стъпалото се подпрете на другия крак) и останете в това състояние няколко минути.

Не би трябвало да отваряте очи. В този случай, зрението не оказва помощ да се поддържа баланс, като по този метод се активизира мозъкът да взе участие в балансирането на вътрешните органи, с цел да се поддържа цялостния баланс на тялото.

Ако решите да вършиме упражнението, първо започнете с няколко секунди на всеки крайник, след което постепенно увеличете времето за стоене до няколко минути. Упражнението не е мъчно и можете да го вършиме всяка заран след пробуждане.

Това упражнение освен оказва помощ за попречване на съществени болести, само че също по този начин има позитивен резултат при към този момент съществуващи болести.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР