Стивън Спилбърг представи новия си филм в Лос Анджелис, предаде

...
Стивън Спилбърг представи новия си филм в Лос Анджелис, предаде
Коментари Харесай

Спилбърг представи автобиографичния си филм

Стивън Спилбърг показа новия си филм в Лос Анджелис, съобщи Ройтерс.

Режисьорът и актьорският състав на продукцията с автобиографични претекстове " Семейство Фейбълман " ( " The Fabelmans " ) събраха аплодисменти на аления килим в Лос Анджелис в неделя. Филмът наблюдава живота на измисления персонаж Сами Фейбълман, основан на живота на самия Спилбърг. Сами обича филмите и открива мрачна фамилна загадка, която трансформира визията му за света.

Тони Къшнър е съсценарист и продуцент на " Семейство Фейбълман ". Сред актьорите във кино лентата са Мишел Уилямс, Пол Дано, Сет Роджън, Гейбриъл Лабел, добавя Българска телеграфна агенция.

" Стивън постоянно беше тук и споделяше: " Не, майка ми не би постъпила по този метод. И ние се съобразяваме, тъй като това е Стивън ", сподели Къшнър пред Ройтерс. " Не бих го подтикнал да прави нещо, което не е правдиво за неговото семейство ".

Оукс Фегли, който играе ролята на гимназиалния хулиган Чад Томас, също сподели, че филмът е доста значим за Спилбърг, тъй като историята е основана на живота на фамилията му и разкрива елементи от личността му.

" Семейство Фейбълман " ще дебютира в кината в Съединени американски щати на 11 ноември. Световната премиера на кино лентата беше през септември на кинофестивала в Торонто.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР