Стивън Джерард призна, че мечтае за мениджърския пост в Ливърпул.

...
Стивън Джерард призна, че мечтае за мениджърския пост в Ливърпул.
Коментари Харесай

Стивън Джерард призна: Мечтая за мениджърския пост в Ливърпул

Стивън Джерард призна, че мечтае за мениджърския пост в Ливърпул. Легендарният халф на " алените " загатна още, че бъдещето не е ясно за никого и не е несъмнено, че той би могъл да бъде точният човек за клуба след години.

" Дали желая някой ден да управлявам Ливърпул? Дали ми е фантазия? Разбира се.

Това е тимът, който значи всичко за мен, само че ние имаме най-хубавият управител в този момент, който прави невероятни неща, откогато пристигна. Сега тимът се намира в чудесно състояние и се надявам това да продължи по този начин.

Клубът ми даде безусловно всички невероятни моменти по време на кариерата ми и в този момент не преставам да виждам всички мачове. Връзките ми с хората там са доста мощни. Имам даже още съотборници, с които съм играл, там.

Хората приказват, само че кой знае. Много е мъчно да предвидим бъдещето. Не тъй като бях добър състезател в Ливърпул и кариерата, която имах, а това не те прави автоматизирано предстоящ управител. Също по този начин не значи, че в случай че пристигна този миг в миналото, то аз да бъда верният човек в този миг ", разяснява Джерард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР