Стискаме палци той (Николай Габровски) да постигне успех, както и

...
Стискаме палци той (Николай Габровски) да постигне успех, както и
Коментари Харесай

Д-р Тонев: Стискаме палци на проф. Габровски

" Стискаме палци той (Николай Габровски) да реализира триумф, както и всички други членове на нашето лекарско съсловие. Напълно съществено се причислявам към всички негови доброжелатели. Следобед планувам да направя контакт с него, той е доста сериозен човек. Бих желал да успее да откри тази поддръжка за сформиране на държавно управление ”.

Това съобщи предаването " Твоят ден ” на NOVA NEWS някогашният ръководител на здравната комисия доктор Антон Тонев.

Той счита, че същинските старания за сформиране на кабинет, като че ли ще бъдат хвърлени за третия мандат. " От Политическа партия сме декларирали, че няма да подкрепим мандат, без значение кой е министър председател, когато решенията се вземат отвън Министерски съвет – така наречен център в Банкя ”, сподели Тонев.

По думите му Габровски няма да бъде пощаден като ново лице поради наследството на своя мандатоносител, който има дълг към сериозните правила на парламентарната народна власт. Сега, тръгвайки от една дребна смяна за хартиената бюлетина, докара до възбрана от гласуването с машина, сподели Тонев за процесите в 48-ото национално заседание пред . 

На фотографията: проф. Габровски след сполучлива операция
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР