Стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на тв продуцента Магърдич Халваджиян, очаква

...
Стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на тв продуцента Магърдич Халваджиян, очаква
Коментари Харесай

БОМБА! Кремена Халваджиян бременна от Магърдич на 51 г.!

Стилистката Кремена Халваджиян, брачна половинка на тв продуцента Магърдич Халваджиян, чака второто си дете на 51-годишна възраст. Сензационната богатства новина към момента не е обявена публично от звездното семейство, само че бе доказана пред „ Уикенд “ от техни близки. Според думите им Кремена носи живот в утробата си към този момент четвърти месец и в случай че всичко към бременността й тече без спънки, тя ще стане майка за повторно напролет.

Полът на бебето към момента е защитаван в загадка от семейство Халваджиян даже и пред най-близките им хора. Кремена към този момент има наедряло коремче и по всяка възможност напълно скоро ще прекрати работата си като дизайнер в телевизионното шоу „ Маскирания артист “, с цел да се посвети напълно на бременността си.
Новината за бременността на Кремена Халваджиян идва единствено дни, откакто напористата русокоска и Маги отпразнуваха своята перлена женитба. На 25 октомври се навършиха 30 години от брака им, с названието „ перлена женитба “ се припомня за това, че трийсет години, претърпени дружно, се нанизват като перли в огърлица.

Очакваното бебе в фамилията

на продуцента и стилистката ще е най-големия им подарък за трите десетилетия взаимен живот.
Куриозен факт е, че бременната Кремена Халваджиян има две внучета от единственото си дете Бедрос. 29-годишния Бебо, който работи като оператор в продуцентската компания на родителите си „ Глобъл вижън “, е щастливо женен за моделката Алекс Енева, двамата се радват на 5-годишния наследник Еди и на дъщеря им Кай, която се роди в края на 2019 година
Близки до клана Халваджиян споделят, че точно внучетата са подтикнали Кремена към решението да стане майка на 51-годишна възраст. Стилистката обгрижва с доста внимание двете си внучета, а след раждането на Кай в края на предходната година, тя взела твърдото решение още веднъж да стане майка. Магърдич също приел драговолно концепцията да стане татко на почтената 53-годишна възраст.

„ Когато Бебо се роди, бяха смутни и гладни времена, а аз и майка му бяхме млади, енергични, дейни и отдадени главно на работата си. Сега ще можем да се насладим на насладата от родителството по различен метод “, коментирал пред свои близки Маги концепцията за второ късно дете в фамилията.

Бременната в 4-и месец Кремена

е обгрижвана като принцеса от брачна половинка си. За да не се товари с ненужно напрежение по задръстените софийски улици, стилистката към този момент разполага със личен водач и се вози в тузарски „ Мерцедес Майбах “. Лъскавото немско возило бе купено от Маги Халваджиян за 450 000 лв. тази пролет, само че откогато брачната половинка му е бременна, лимузината е употребена единствено от нея.

Кремена и Магърдич Халваджиян имат репутацията на едно от най-ексцентричните и задружни фамилии в родния шоубизнес. Оженили се през далечната 1990 година, двамата подвигнаха и църковна женитба през лятото на 2011 година На церемонията стилистката, която има музикално обучение, разбуни духовете, появявайки се в църквата с черен тоалет.
Днес бременната Кремена Халваджиян е ангажирана както с направата на костюмите в тв шоуто „ Маскирания артист “, по този начин и с ръководеното от нея заведение на гърба на Народната библиотека „ Once upon a time “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР