Стилът и усетът към модата обикновено са вродени. Някои дами

...
Стилът и усетът към модата обикновено са вродени. Някои дами
Коментари Харесай

5-те женски зодии, които са винаги СТИЛНИ и ИЗИСКАНИ

Стилът и усетът към модата нормално са вродени. Някои дами обичат да се поставят повече грижи и старания за външния си тип. Те са постоянно стилни, изискани и акцентират женствеността си. Тези желания от време на време биват повлияни и от знака, под който сме родени. Ето за кои 5 зодиакални знака приказват астролозите:

Козирог

Нежните представителки на зодията са извънредно изтънчени. За тях е значимо да ухаят хубаво и облеклата им да прилягат чудесно на извивките на тялото. Те постоянно се държат сдържано и на равнище, елегантни са и несъмнено вършат положително усещане на близките. Понякога се държат прекомерно сурово, само че в случай че погледнете оттатък външната обвивка, ще се убедите, че са доста благи и отзивчиви.

Стрелец

Жените Стрелец имат типичните за зодията авантюристичен пристрастености. Те обичат свободата и пътуванията, импулсивни са и могат да закупят билети за ново завършения или дестинация сега, в който го видят. Но в която и точка на света да се намират, нежните представителки на зодията постоянно се стараят да блеснат с външния си тип – те се подготвят като за аления килим. Обичат новостите и непрекъснато се впускат в нещо непознато за тяхната персона.

Телец

Дамите Телец са изобретателни и креативен настроени персони. Те имат ексцентричен жанр на обличане и в никакъв случай не остават незабелязани. Обикновено прибавят персоналния си почерк към всеки тоалет. Те са изтънчени и стилни по собствен си метод и имат гения да накарат всяка дреха да наподобява извънредно първокласна и скъпа, даже това да е надалеч от истината. Техният дрешник е претъпкан, само че това не ги стопира да откриват всекидневно нови находки.
С какви облекла би трябвало да се облича дамата, с цел да наподобява богата и стилна
Не е наложително дамата да има голям финансов запас, с цел да се поддържа красива и да носи първокласни облекла по себе си. Тя би трябвало...
Прочети повече
Скорпион

Скорпионките обичат да акцентират формите си, само че не по пошъл и вулгарен метод. Те не разкриват огромни елементи от деколтето и бедрата си да вземем за пример, само че от тях постоянно се излъчва съблазън. Представителките на тази зодия са очарователни и неустоими, мъчно някой може да откъсне взор от тях. Успяват да създадат всяка визия неповторима. Те не могат да устоят на стилните изкушения по витрините и нормално прибавят ново попълнение към дрешника си на всеки няколко дни. 

Лъв

Лъвиците, както знаем, обичат да са в центъра на прожекторите и се стараят да покажат на всички стила и визията си. Те не се водят по стилните трендове, само че пък карат всеки собствен тоалет да наподобява настоящ и съвременен. Уверени са и излъчват съблазън, походката им е вярна, стойката – изправена, а цялостната визия – неповторима. Определено има за какво прожекторите да са ориентирани към тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР