Стейси Соломон сподели поглед върху семейството си във Великобритания пътешествие,

...
Стейси Соломон сподели поглед върху семейството си във Великобритания пътешествие,
Коментари Харесай

Джо Суош се заяжда, докато Стейси Соломон му дава задача да се съревновава с процеса „Аз съм знаменитост Бъштъкър“, докато тя изоставя нов дом на колела за 70 000 британски лири по време на пътуване до Шотландия

Стейси Соломон показа взор върху фамилията си във Англия странствуване, до момента в който караха в близост и изследваха живописните места на Шотландия в новия си кемпер за £70 000

Звездата от The Loose Women, на 34 година, отиде в Instagram, с цел да показа отвратителната действителност на пътуването в каравана, до момента в който брачният партньор й Джо Суош, 42, почистваше тоалетната на транспортното средство пет деца, до момента в който Джо беше заставен да изпразни тоалетната.

Бившият артист от EastEnders беше „ ужасяващ “, защото беше забелязан да повръща, до момента в който изхвърля химическите боклуци от тоалетната.

Той извика: „ Излиза кака “, до момента в който Стейси го снимаше и му се смееше.

Тя написа към видеото: „ Каравана незабавно против действителност. Любимият ми миг от пътуването до момента. След 4 дни намерихме къде да изпразним. Всички бяхме толкоз облекчени. С изключение на Джо, той беше ужасяващ “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР