Стена в офис на партерен етаж се срути, като според

...
Стена в офис на партерен етаж се срути, като според
Коментари Харесай

Строеж бутна стена на блок, има пострадала жена

Стена в офис на сутеренен етаж се срути, като съгласно подателя на сигнала  повода е градеж наоколо. Инцидентът става през вчерашния ден към 16 часа в столичния квартал " Лозенец “, когато в прилежащия строителен обект построяват калканна стена, предава bTV. Под натиска на бетона, стената на офиса се срутва. В помещението е имало жена, която, за благополучие, не е потърпевша съществено.

" Видях, че дамата лежеше и имаше травми по краката. Тя описа, че внезапно всичко се е сринало и че е признателна, че е жива “, изясни съседът Димитър Димитров.

Той съобщи, че градежът би трябвало да се спре, като в неговия апартамент също има минимални вреди, само че те са единствено пукнатини.

" В случая не мога да дам съответна констатация. Според мен зиданата структура на прилежащата постройка не е укрепена. Но това ще може да се удостовери от самостоятелен специалист, който ние сме извикали, с цел да направи проучване и да даде мнения по отношение на положението на прилежащата постройка и по какъв начин би трябвало да продължим с осъществяването на градежа “, изясни проектовият началник на компанията строител Александър Кехайов.

ДНСК е сигнализирана и стартира инспекция.

" Ще се изземе плановата документи, ще се ревизира за сходство на осъществяването с утвърдените планове “, съобщи заместник-кметът на регион " Лозенец “ Михал Сотиров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР