Stellantis Ventures- стратегическото инвестиционно подразделение на автомобилния гигант Stellantis, обяви,

...
Stellantis Ventures- стратегическото инвестиционно подразделение на автомобилния гигант Stellantis, обяви,
Коментари Харесай

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Stellantis Ventures- стратегическото капиталово поделение на автомобилния колос Stellantis, разгласи, че компанията е сложила началото на следващата си самодейност в стратегическия проект Dare Forward 2030.

Новата инвестиция на Stellantis Ventures е в SteerLight- софтуерна компания, която създава новаторски решения в региона на LiDAR (Light Detection and Ranging) технологиите, които са решителен фактор за консолидираното на бордови системи за самостоятелно ръководство.

От Stellantis Ventures споделят, че софтуерните разработки на SteerLight дават обещание невиждани параметри във връзка с точността и резолюцията на 3D облиците, които могат да бъдат генерирани от LiDAR модулите от ново потомство, като в това време се чака налична цена на крайния артикул.

" Тази технология има капацитета да даде на водачите на бъдещите коли от марките на Stellantis по-добра продуктивност в разнообразни системи за асистиране на ръководството (ADAS) за лидера, в това число самостоятелното ръководство ", споделят от групата , в която влизат марките Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks и Vauxhall.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР