Стела определено премина през сериозни метаморфоза в последната година. Инфлуенсърката

...
Стела определено премина през сериозни метаморфоза в последната година. Инфлуенсърката
Коментари Харесай

От осанна до разпни я: Стела е новата любима звезда на България!

Стела несъмнено мина през съществени трансформация в последната година. Инфлуенсърката бе една от най-хейтените девойки в родния интернет.

Раздялата ѝ със Сандев несъмнено скапе имиджа, който бе градила дълго време. Мацката бе безусловно разкъсвана всекидневно от потребителите, които сипеха свиреп хейт против нея. Една от аргументите обаче не бе, че скъса със Сандев, а късата ѝ връзка с много по-възрастен мъж.

Виж още: Как се прави телефонен секс: Няма да повярваш какво му споделих, до момента в който бях в час по математика 

Щерев, както се споделяше гаджето на Стела след Сандев, бе по-възрастен от нея, само че това не изглеждаше проблем за тях. Двамата твърдяха, че са бясно влюбени и не могат един без различен. Потребителите обаче бяха гневни и не имаха вяра на думите на Стела. Някои даже я упрекнаха, че си търсела " богат чичко ", който да я устоя. Малко по-късно Стела сеопита да стане чалга звезда, само че без необикновен триумф.

Виж още: Някои го избират жестоко? Джулката за желанията си в спалнята и доминирането

Е, връзката на Щерев и Стела изгоря за дни, а аргументите не са значими. По-важното е друго, а точно, че в края на 2022 година Стела се събра с някогашната си половинка Сандев. Двамата признаха за връзката си във видео в канала на Стела, в което описаха какво се е случило, с цел да се разделят, а след това и да се съберат. 

Малко по-късно пристигна и новината, че двамата чакат бебе. Бебето ще е момченце, а раждането следва напролет. Наред с тези вести, мненията за Стела са най-вече позитивни. Всички честитят и се радват за протичащото се в персоналния живот на влогрката и я поздравяват, че най-накрая е взела живота си в ръце. От осанна до разпни я! Точно по този начин стоят нещата за Стела, в случай че съдим от смяната в мнението на мнозина консуматори.

Виж още: Работа, проекти и болежка: Бременната Теди Тодорова постепенно се възвръща

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР