Стегнато дупе в червен бански демонстрира снахата на продуцента Магърдич

...
Стегнато дупе в червен бански демонстрира снахата на продуцента Магърдич
Коментари Харесай

Снахата на Маги Халваджиян показа перфектно тяло

Стегнато дупе в червен бански показва снахата на продуцента Магърдич Халваджиян Александра Енева. Секси мацето, което е хореограф на шоуто " Като две капки вода ", отиде на СПА процедури във Велинград. Алекс отседна в първокласен хотел, като се любува на престоя си край басейна. Блондинката е облечена единствено по изрязан червен бански, който разкрива стегнатите й задни елементи. Въпреки че през септември ще навърши 40 години, Енева поддържа съвършена фигура, на която биха завидели даже два пъти по-млади от нея девойки.

Александра е известна като българската Парис Хилтън заради образната си аналогия с американската наследница, актриса и моделка. От над 12 години смолянчанката е дружно с Бедрос Халваджиян - наследник на Маги. Съпрузите имат две деца - 9-годишния Еди и 4-годишната Кай, които постоянно пътуват с тях на тузарските им екскурзии. Преди началото на сегашния 12-и сезон на " Капките " Алекс и Бебо си спретнаха дълга отмора из екзотичните плажове в Индия. Фамилията са буйни сърфисти.

Александра Енева е приключила Държавното хореографско учебно заведение в София и още от този момент става част от балет " Модел " и стартира да натрупа опит с участия в безчет концерти, клипове и филми.

Работила е и във Виена като лице на рекламни акции за " Кока-Кола ". Била е даже адреналинка в " Господари на ефира ". Сега дава хореографски препоръки на участниците в " Като две капки вода ". Съпругът й Бебо пък е оператор в предаването. Твърди се, че и двамата се облажват с много високи надници от компанията на тате. Маги е уредил членовете на фамилията си с съвършени условия, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР