Стефка Берова и Владислав Славов са две от най –

...
Стефка Берова и Владислав Славов са две от най –
Коментари Харесай

СТЕФКА БЕРОВА И ВЛАДИСЛАВ СЛАВОВ ПРЕДСТАВЯТ ХИТА Шофьорите са като ято И СЕ ВКЛЮЧВАТ В КАМПАНИЯТА ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ

Стефка Берова и Владислав Славов са две от най – известните известни имена в музикалната промишленост на България, които взеха решение да се включат в акцията за безвредно шофиране в страната. Двамата актьори събраха сили, с цел да създадат нова версия на хитовата ария " Шофьорите са като ято ", която да ускори посланието за нуждата от отговорно шофиране.

Песента, която автентично е от 70-те години на предишния век, беше начало на предаването „ Хора, пътища, коли “ 40 години, което неизменима част от стратегия „ Хоризонт” на Българското Национално Радио. Ще бъде сниман видеоклип към новата версия на песента, който ще включва подиуми на безконтролно шофиране, които да оказват помощ на феновете да осъзнаят заплахите и последствията от такова държание на пътя.

Целта на акцията, в която се включиха Берова и Славов, е да накара водачите да бъдат по-отговорни и да зачитат разпоредбите на пътя, с цел да се понижи броят на пътните катастрофи и жертвите на тях. Според статистиките, в България се записват хиляди пътни произшествия годишно, доста от които са резултат от погрешно и безконтролно шофиране.

С присъединяване на известни актьори като Стефка Берова и Владислав Славов, акцията за безвредно шофиране може да доближи до по-широка публика и да притегли повече внимание към казуса на безотговорното шофиране. Надяваме се, че тези старания ще имат положителен резултат и ще оказват помощ за по-безопасно придвижване на пътищата в България.

Песента взе участие в МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА и ще бъде включена в огромното лятно турне „ Мелодия на годината се завръща “. Турнето ще обиколи над 20 града в България, а финалът ще е величествен концерт в Зала 1 на НДК. Първите дати са: 26 юни – Плевен, 27 юни – Русе, 28 юни – Пловдив, 29 юни – Стара Загора, 5 юли – Велико Търново, 15 юли – Бургас, 26 юли – Варна, 27 юли – Добрич.

На 8 август във Варна ще се организира един от най-очакваните морски концерти на годината - Стефка Берова и Владислав Славов – „ СЪДБА – ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ... “. Това ще бъде незабравимо музикално преживяване за всички фенове на българската поп музика.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР