Стефанос Циципас определено не направи най-джентълменското изказване спрямо Андрей Рубльов,

...
Стефанос Циципас определено не направи най-джентълменското изказване спрямо Андрей Рубльов,
Коментари Харесай

Циципас призна: Сбърках за Рубльов, той притежава сериозни оръжия и е отличен играч

Стефанос Циципас несъмнено не направи най-джентълменското изявление по отношение на Андрей Рубльов, когато загуби от него в груповата фаза на финалите на ATP и отпадна от шампионата. Тогава гъркът съобщи, че е изрично е по-добрият състезател от двамата, само че руснакът е съумял да завоюва с дребното оръжия, които има в тенис арсенала си. 

Рубльов обаче несъмнено затвори уместно устата на Циципас през предходната седмица, когато завоюва своята дебютна Мастърс купа, триумфирайки на конкуренцията в Монте Карло и по този метод наследи точно международния номер пет на трона в Княжеството, откакто балканецът беше спечелил последните две издания на надпреварата.

Изглежда въпреки всичко Циципас е осъзнал своята неточност и сервира опрощение на своя сътрудник в последното си изявление за Tennis TV, като не пропусна също по този начин да поздрави международния номер 6 за най-големия му триумф в неговата кариера до момента:

" Той несъмнено е човек, който заслужава това. Може би в предишното е бил леко подценяван, само че той е отличен тенисист и има съществени оръжия в играта си. Признавам, че в предишното направих неточност, когато заявих противоположното. Тогава таман бях изгубил от него и мозъкът ми беше на друга планета. Вярвам, че Андрей е в действителност доста мощен противник и може да играе сполучливо против всеки. Хубавото за него е, че се показва еднообразно добре на всички настилки. Силен е на всички места. Той не стопира да се усъвършенства, което е отлично, тъй като по този метод стимулира и нас да вършим същото " - съобщи Стефанос.

Nicely done. Tsitsipas in full praise of Rublev while also, importantly, acknowledging what he’d expressed out of bitterness a few months ago was wrong.
— Kartz (Also: @) (@Lord_Kartz)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР