Стефания Колева без да иска поизложи Юлиан Вергов при последното

...
Стефания Колева без да иска поизложи Юлиан Вергов при последното
Коментари Харесай

Секс признание: Стефания Колева засрами Вергов пред цяла България

Стефания Колева без да желае поизложи Юлиан Вергов при последното им посещение в bTV. Те приказваха за първия ситком в България – „ Тя и той “.

Според тях точно от този сериал в страната набрало известност обръщението „ Мило “ в двойките. Дали е по този начин не е доста ясно, само че двамата признаха нещо, което до момента не са казвали.

Той и Стефания Колева признаха, че сред тях имало химия, само че някои по-горещи подиуми били много сложни за снимане. „ Юли слагаше слипове върху боксерките„, разяснява актрисата за сцените, в които с в едно легло.

Тя не доизказа до дъно причина, само че за феновете стана всичко стана ясно.

Екипът на тогавашния сериал „ Тя и той “ излезе с доста смело изказване, а точно – че таман те са въвели обръщението, с което се назовават евентуално половината двойки в България. Комедията, в която изгряха Юлиан Вергов и Стефания Колева, беше извънредно известна при започване на века. В него героите на Вергов и Колева се назоваха с обръщението благо.

„ Това Щефи го измисли “, съобщи непосредствено артистът. Режисьорът на сериала Станислав Тодоров-Роги удостовери това.

Освен тях, в студиото се появи по отношение на „ Тя и той “ и Любомир Каримански. Бившият народен представител е продуцент на сериала, която рядко се загатва.

Любомир Каримански, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Оказа се, че той пази много реликви от фотосите на сериала, който има съвсем паметен статут измежду по-старата публика. Той пази чашите, от които пият кафе героите, както и едно мече, което постоянно се появява в сериала.

Интересно беше, че Стефания Колева, а не финансистът, незабавно предложи тези предмети да бъдат продадени на търг.

Вергов описа, че откакто видели от екрана, че героите се назовават „ благо “, това послание станало всеобщо. Много обаче се шегували, че все едно наричаш половинката си „ милинка„. По този мотив имало доста насмешки за новата мода.

„ Тя и той “ е български вид на канадска продукция. Тъй като договорът е за избран брой сезони, продължение на сериала е на процедура невероятно. „ Може би с други артисти е допустимо да се направи нещо сходно “, разяснява Юлиан Вергов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР