Стефан Янев официално обяви в събота, че прави партия. Новата

...
Стефан Янев официално обяви в събота, че прави партия. Новата
Коментари Харесай

Стефан Янев прави партия Български възход

Стефан Янев публично разгласи в събота, че прави партия. Новата политическа групировка ще се споделя " Български напредък ".

Това разгласи някогашният боен министър и преди този момент длъжностен министър председател във фейсбук в дълго послание.

В него се изяснява, че той е стигнал до концепцията за партия поради дълбоката рецесия, в която се намира страната.

" Нашата идея е за повече правдивост, за същинска народна власт, за суверенитет и национално достолепие! Нашата идея е България! Можем да успеем единствено дружно ", написа още Янев, който трябваше да напусне държавното управление на Кирил Петков, откакто твърдеше, че Русия прави интервенция в Украйна, а не е почнала нахлуване над суверенна страна.

В скорошно тв присъединяване Янев дори реторично попита какво щяло да бъде, в случай че Украйна е агресорът.

В обявата си във фейсбук той прибавя, че на 5 май " привикваме заседание на Инициативния комитет на Политическа партия „ Български Възход “ на 05.05.2022 година от 10.30 часа в конферентната зала на „ Гранд Хотел София “. На него ще приемем учредителна декларация, в която ще залегнат главните правила и цели на нашата групировка и всъщност ще съставлява първото деяние по учредяването на Политическа партия „ Български Възход “, предхождащо провеждането на учредително заседание, което ще да бъде свикано в границите на законоустановения период. "

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР