Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени“ ще закрият лятното си турне

...
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени“ ще закрият лятното си турне
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ представят млади изпълнители на Sofia Summer Fest

Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ ще закрият лятното си турне на сцената на Sofia Summer Fest. Тази година групата прави своя концерт дружно със започването на новата образователна година. Това е и една от аргументите „ старите кучета “ да дадат сцената и на млади реализатори, които ще подгреят публиката и ще получат опцията да се качат на огромна сцена.

Концертът е на 18 септември от 18:30 часа. Първи на сцената ще се качат отбор ударни принадлежности „ Престо “. Това е една от представителните камерни обединения на НУМТИ „ Добрин Петков ” – Пловдив, в чийто състав вземат участие възпитаници от специфичните класове по ударни принадлежности в учебното заведение. Основател и живописен началник на ансамбъла е преподавателят по ударни принадлежности в НУМТИ „ Добрин Петков ” Пенчо Пенчев.

След тях от 19:30 ще чуем младата изпълнителка K.LINA, чийто жанр е примес от акустичен поп и типичен рок, с ретро детайли. Това е музиката, която харесва и която прави. Калина Баткова или K.LINA, както е артистичният й псевдоним, сама написа своите текстове и музика, показва себе си и своите страсти.

От 20:00 часа, за най-малко двучасов сет, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “. „ Имахме следващо магично лято и желаеме да благодарим на публиката, че продължава да е с нас, продължава да идва на концерти и да пее с цялостно гърло. На 18 ще е специфичен ден, освен за нас, само че и за младите актьори, които поддържаме. Това е наша процедура от доста години и съм сигурен, че публиката ще ги оцени “, споделя Стефан Вълдобрев.

Sofia Summer Fest се организира с медийната поддръжка на Нова Броудкастинг Груп.

Пълната стратегия на фестивала вижте
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР