Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха датите за своето Национално

...
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха датите за своето Национално
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с летен подарък за Коледа

Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " пуснаха датите за своето Национално лятно турне 2021 с нови песни и нов албум.

" Обявяваме го тъкмо в този момент, с цел да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да чакаме дружно с публиката ", оповестиха музикантите.

От края на октомври 2020 година групата приключи всички концерти и участия, а Стефан Вълдобрев - театралните спектакли и представянията на книгата си.

Но очакванията на петимата са до лятото обстановката към този момент да е друга и още веднъж да имат опция за срещи с многочислените си фенове. Затова идващите месеци " Обичайните обвинени " ще посветят на подготовки и записи на новите си песни, като за първи път, всеки един от членовете ще се включи със свои композиции.

Поезията още веднъж ще е дело на Стефан Вълдобрев, само че в този план с изключение на него, със лични тракове ще вземат участие Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е главно през юли и август и ще обиколи осем града в България - Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР